Kérdése van? +36-20/9346656
A datolya már ötezer év óta a legjelentősebb kultúrnövény Ázsia, Észak-és Nyugat-Afrika szubtrópusi száraz területein.A gyümölcs gazdag jótékony hatású rostokban. Könnyen emészthető, emellett vérnyomáscsökkentő, nyugtató hatású. Természetes cukortartalma rendkívül magas, de tartalmaz B-vitamint, kalciumot, magnéziumot, foszfort, rezet, káliumot, cinket illetve vasat is. Tekintélyes mennyiségű kalcium és a magnézium tartalma miatt könnyedén juthat a szervezet a szükséges kalciumhoz.
Összetevők: Szezámmag, datolya
Felhasználás: ízesítésre, kenyérre kenve, tésztákba édes töltelékként, hummusz készítéséhez.Tárolás: felbontás után hűtőben.
A termék tetején a szezámolaj kiválhat, ez a felhasználhatóságot nem befolyásolja
12 g