Kategóriák
- Piactér
- Élelmiszer
- Tartós élelmiszerek
- Lisztek, lisztkeverékek, sütőkeverékek
- Gabonamagvak, darák, őrlemények
- Sütés-főzés segédanyagok
- Lekvárok
- Szószok, mártások
- Müzlik, pelyhek
- Fűszerek
- Müzli, gyümölcs, zab, protein szeletek
- Kész-félkész ételek, köretek
- Tészták
- Fasírtporok
- Konzervek
- Ecetek
- Algák, ázsiai ételek, kiegészítők
- Szirupok
- Mézek, virágporok, propolisz, mézkészítmény
- Gyümölcspürék, gyümölcsporok
- Italok
- Szója- gabonakészítmények
- Kenyerek, pékáruk, extrudált termékek
- Édességek, nassolnivalók
- Növényi termékek
- Fehérje porok
- Növényi zsírok, olajok
- Csíranövények, csíramagok
- Tejtermékek
- Cukrok, édesítőszerek
- Baba élelmiszer
- Tartós élelmiszerek
- Gyógynövény
- Étrend-kiegészítő
- Higiénia
- Kozmetikum
- Egyéb
- Tisztítószer
- Aromaterápia
- Alapanyagok
- Élelmiszerek
- ECO (gasztro- és gazdaságos kiszerelés)
- Termékcsaládok
TOP termékek
Termékajánló
Összehasonlítás
Szűrés
Plusz 1 adat
Plusz 2 adat
Plusz 3 adat
Termék részletek
Raktárkészlet |
NINCS
|
Rövid leírás a termékről |
Nature Cookta mandulaliszt 500 g 500 g
|
A termék tulajdonságai |
Ahogy a termékcsalád többi tagját, a Nature Cookta Mandulalisztet is zsírtalanították lisztté őrlés előtt, hideg sajtolással. A zsírtalanításnak köszönhetően csökkent az omega-6 zsírsav tartalma, mely hevítés hatására gyulladást és allergiát okozhat, így azonban nyugodtan használhatjuk sütéshez is. Másik előnye ennek a zsírtalanítási módszernek, hogy a sima őrölt mandulánál kb. 30%-kal magasabb beltartalmi értékű alapanyagot kapunk, magasabb fehérje-, ásványi anyag-, vitamin-, és rosttartalommal. A Nature Cookta Mandulalisztet blansírozott mandulából készítik, ami azt jelenti, hogy mag héját feldolgozás előtt eltávolították. Magas fehérjetartalma miatt a vegetáriánus és a vegán étrendbe is beilleszthető, valamint a paleolit életmód kedvelőinek is alternatívát nyújt a hagyományos liszt helyett. Diétázóknak, fogyókúrázóknak pedig alacsony szénhidrát és kalóriatartalma miatt tökéletes megoldás. Mindhárom étrend képviselői megtalálják a nekik megfelelő felhasználási formát. Süteményeket, péksüteményeket, muffint és kenyeret is süthetünk Nature Cookta Mandulaliszttel, olyan krémek elkészítésére is alkalmas, amelyekhez illik a mandula édeskés íze, valamint nagy folyadék-, és zsiradékfelvevő képessége miatt sűrítésre is tökéletesen alkalmas. Maglisztekkel keverve, és önállóan is használhatjuk. (Ha teljesen gabonamentesen sütünk, eggyel több tojást tegyünk a tésztához, mint amit a recept ír, hogy kevésbé morzsolódjon.) A Franciaországban kedvelt sütemény, a macaron egyik alap hozzávalója a mandulaliszt. Bár elkészítése igényel némi gyakorlatot, érdemes időt szánni rá, hiszen különleges édesség készül belőle. A mandulaliszt fő tulajdonságai közé tartozik, hogy gazdag a szervezet számára szükséges ásványi anyagokban, mint például a foszfor, a vas, a kalcium, a magnézium, a mangán, a cink és a szelén. Magas rosttartalma segíti az emésztést. Tartalmaz: 100% mandulaliszt |
Listaár |
3 781 HUF
|
Gyártó |
Nature Cookta
|
Gyártói cikkszám |
[]
|
Vélemények a termékről